Welkom op mijn blog

Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .

Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst Pergamano, later 3d kaarten en nu scrap- en vooral vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.

Ik vind het leuk dat je bij me komt kijken en wil je iets vragen of weten kun je me altijd mailen.

Tevens zou ik het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat voordat je mijn blog weer verlaat.


donderdag 30 juli 2015

Pauze

Hallo lieve bloggers,

Vandaag een maritiem kaartje om te laten zien.
Het plaatje is van een stansvel van Studio Light. Het achtergrondje heb ik gemaakt met Bister, en een Dutch Doobadoo masker. Achter het plaatje heb ik nog een Noor! Silhouette stempel gebruikt.
De stansjes, die ik gebruikt heb zijn o.m. Marianne, en van Joy!. Het tekstje is ook van Joy!.
Voor de rest heb ik nog gebruik gemaakt van Chloor Dikke Bleek, Stickles, en Distress inkt..........  Bedankt weer voor het langs komen, en groetjes van mij, Anja.

donderdag 2 juli 2015

Kiekeboe

Hallo lieve bloggers,

Vandaag een kaart met één van de "Crazy Birds", van Tim Holtz, waarvan er zeker meer zullen volgen. De afdrukjes kreeg ik overigens van Joke,  en ik vind ze ontzettend leuk om in te kleuren. Deze heb ik gekleurd met de Derwent Inktense potloden.
Op de achtergrond heb ik Bits& Pieces stempels van Crealies, en DDBD masker Fading Dots gebruikt. De rozetten heb ik gemaakt met de Folded Flower stansjes van Joy!.
De tekst-stempeltjes, zijn oudjes van Marianne.
Om nog wat accentjes aan te brengen op de achter grond, heb ik nog plak-strass, en een witte Gellyroll pen gebruikt......

Bedankt weer dat je langs kwam, en tot de volgende kaart maar weer.
Liefs, en hobbygroetjes van mij, Anja.